Pakjira Original Thaise Massage

Infrarood-Stoom Sauna

Pakjira Thai massage beschikt over een compacte 2-persoons infrarood of stomsana cabine waar je uiteraard alleen of, indien je een duo-behandeling ondergaat, samen gebruik van maakt. De infrarood sauna opent de poriën, zorgt ervoor dat het lichaam zicht ontdoet van afvalstoffen en maakt je spieren vast warm en los voor de behandeling.

(Kruiden-)Stoomsauna

Een stoombad is een weldaad voor het lichaam. Van Noord tot Zuid, van het Midden Oosten tot het Verre Oosten, iedere beschaving heeft reeds duizenden jaren eerder de kwaliteiten van opgewarmd water en stoom ontdekt. Ook de wetenschap heeft jarenlang bewezen dat een stoombad goede eigenschappen biedt. Mits regelmatig gebruik is gebleken dat de stoomdouche stress, spierkrampen, reumatische en menstruatiepijnen verlicht. De intense relaxatie die de stoomdouche teweeg brengt, komt ook ten goede aan de huid: de poriën gaan open, onreinheden verdwijnen met de transpiratie en dit verhoogt de vochtinbrengende functie van de stoom, die aldus de huid jong en krachtig maakten minder onderhevig aan cellulitis. Spanningen, depressie, stress,spierpijnen, gewrichtspijnen, hoofdpijn, sinusitis worden verlicht of tegengegaan, zodat u zich volkomen heerlijk voelt. Bovendien is het effect van de stoomsauna zeer weldadig voor ons ademhalingssysteem, dat gereinigd en gestimuleerd wordt door het inademen van de stoomdampen.

Infraroodsauna

Infrarood is een droge warmte die tot in de diepste huidlagen doordringt waardoor aanwezige afvalstoffen worden losgeweekt. Pijnlijke spieren en bepaalde soorten reuma zijn bij uitstek kwalen waar sprake is van een te veel aan opgeslagen afvalstoffen. Voor infrarood wordt gekozen wanneer de behandeling met warmte noodzakelijk is maar de betrokken cliënt natte warmte van bijvoorbeeld de stoomsauna niet verdraagt. Hier moeten we denken aan die vormen reuma waar absoluut geen vocht verdragen wordt. Ideaal voor behandeling van reuma, fybromialgie, huidproblemen en doorbloedingsstoornissen. Ook bij spierpijnen en pijnlijke schouders heeft de infrarood behandeling een gunstig effect.