Mededeling:

Geachte klant,

Gezondheid is het allerbelangrijkste wat er bestaat.
Vandaag heb ik na diverse vergaderingen en telefonische consulten de beslissing genomen om mijn 3 salons tijdelijk te sluiten. Er is op dit moment nog zoveel onduidelijk en ik wil niet wachten totdat de overheid een beslissing neemt.

Ik vind dat deze beslissing past in verantwoord ondernemerschap.
Gelukkig heb ik nog geen enkele melding gehad van medewerkers dan wel cliƫnten dat zij symptomen hebben van het Carona virus.
Ik weet zeker, dat wij dit virus zullen overwinnen. Om ieder risico uit te sluiten, sluit ik tot en met 28 April al onze vestigingen.

Deze beslissing neem ik mede om dat een groot aantal van mijn personeel met het openbaarvervoer komt. Ik wil u en hen beschermen en neem daarom deze
Ingrijpende beslissing.

Zodra de situatie veranderd, laat ik u het direct weten.
Ik wil u danken voor u begrip en zie u graag terug, wanneer wij het signaal krijgen dat we op een verantwoordelijke en veilige manier kunnen werken.

****Als u uw reservering wilt wijzigen, kunt u inloggen op ons reserverings systeem of email ons op info@pakjirathai.nl

**Update 31 April 2020

Het kabinet heeft de maatregelen welke waren genomen t/m 6 april 2020 verlengd. Al het onderwijs, dus ook Pakjira Original Thai Massage, is gesloten tot en met 28 april 2020 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Alle afspraak t/m 28 april 2020 zijn hierdoor komen te vervallen.

** Tevens werken wij momenteel aan een nieuwe website.