Pakjira Original Thaise Massage

CHOCOLATE MASSAGE

CHOCOLATE MASSAGE

Hot-Chocolate massage, oftewel de ‘zoetste verwenning’. Een massage is heerlijk, maar een Hot-Chocolate massage is de overtreffende trap! We masseren met een mengsel van warme olie en warme pure gesmolten chocolade.

De Hot-Chocolate massage is een unieke ervaring. De prikkeling van zintuigen leidt tot een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning. De cacao in de chocolade bevat antioxidanten en een aantal natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het gehele lichaam.

Zo heeft cacao een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed humeur. En niet te vergeten zorgt cacao ervoor dat het gelukshormoon endorfine in ons lijf flink wordt opgepept. De Hot-Chocolate massage is een gecombineerde wellness- en massagebehandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft. Een chocolade verwenning zonder calorieën, want chocola helpt… bij alles!

Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk: “De chocoladezachte huid”

Hot Chocolat Massage schenkt huid en zintuigen een bijzondere Wellness-Feeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof – ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen -, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

De cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme.
Cacaoboter is gekend om zijn verzachtende, voedende hydraterende, beschermende en anti verouderende werking.

De Hot Chocolate massage is een massage die je vertroetelt. Verzachtend en “gulzig”, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

De gewaarwording en de effecten van de Hot Chocolate massage geven een speciale voldoening. Hij geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid rijkelijk.
Het wordt daarom ook een echte beauty en wellness kuur genoemd!

Read more

 

Bij voorkeur een half uur tot een uur wachten met douchen na de massage zodat de chocolade nog even door kan werken in uw huid.

En vergeet niet om voldoende water te drinken na de massage.

TARIEVEN

Op Locatie Voorschoten