Pakjira Original Thaise Massage

Business partner

In voorschoten komt een luxe wellness centrum genaamd IVY

Wij hebben iets te vieren, viert u met ons mee?
Sinds 2012 hebben vele tevreden klanten ons kunnen vinden aan de Thomsonlaan 90a en later ook aan de Schokkerweg 22 in Scheveningen.
In 2015 werden we uitgeroepen tot beste Thai Massage salon van 2015 en vorig jaar heeft Treatwell ons benoemd tot 2ebeste salon van Nederland en de beste salon van Zuid Holland.
Daar is natuurlijk mooi, maar onze mooiste prijs : onze klanten, die we kunnen helpen met klachten en problemen. Dankzij hen hebben we een steeds groter wordende klantenkring mogen opbouwen. Dank zij hen hebben wij veel vertrouwen in de toekomst.
Daarom hebben wij iets te vieren:
Wij gaan onze 3esalon openen en wat voor een! In voorschoten komt een luxe wellness centrum genaamd IVY, de eigenaars ( Hotel de Gouden Leeuw, van der Valk), willen hier op de nieuwe locatie een streng geselecteerde groep ondernemers behandelingen gaan laten aanbieden, o.a. Originele Thaise Massage. Wij zijn door hen gevraagd dit te gaan doen en wij hebben volmondig JA gezegd. Het wordt echt een belevingscentrum in een super mooie omgeving. De verbouwing is in volle gang en de verwachting is dat wij 1 augustus open gaan.

This slideshow requires JavaScript.

 

Van der Valk Hotel Gouden Leeuw

Ivy Boutique Wellness