Pakjira Original Thaise Massage

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Pakjira Original Thai massage & Spa
Een originele Thaise massage is goed voor uw lichaam en geest. Als u regelmatig een thaise massage krijgt, helpt dat om uw lichaam en geest te laten herstellen van problemen, zoals hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke nek, stress of schouderpijn.
De medewerksters van Pakjira Thai willen graag dat U de originele Thaise massage leert kennen.
Bij Pakjira Thai draait alles om uw welzijn. Daarom zijn wij transparant over onze spelregels. Iedereen die gebruik maakt van de diensten van Pakjira Thai verklaart zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Geen erotische massages of handelingen
Bij Pakjira Thai Massage is vertrouwen, discretie, wederzijds respect en een veilige sfeer belangrijk. Associatie met erotische (Thaise) massages wordt niet getolereerd. Als een klant zich onbehoorlijk gedraagt zullen wij de toegang weigeren of de behandeling per direct stoppen. Bij ons is respect en persoonlijke hygiëne zeer belangrijk, zowel voor de masseurs van Pakjira zelf als van haar klanten. Wij verwachten van onze klanten dat zij dit respecteren. Het is bij ons niet toegestaan te roken of te telefoneren. In de wachtruimte en behandelruimten verwachten wij een respectvolle instelling .

Voucher en cadeaubon
Na uitgifte van een cadeaubon of voucher (datum registratie) is deze 1 jaar geldig. Na aanschaf is geen reductie mogelijk. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Op tijd komen voor de afs pr aak en annuleren / wijzigen van afspraken 
Het kan gebeuren dat u een afspraak een keer moet afzeggen of verzetten. Wilt u hierbij rekening houding met onze planning en dit bij voorkeur 24 uur voor uw ingeplande behandeling doen.
Als u te laat komt voor een behandeling en wij geen uitloopmogelijkheden hebben, zal de tijd van uw behandelperiode afgaan.

Privacy regels
Persoonlijke gegevens van klanten worden niet aan derden verstrekt.